Am cam intarziat cu stirea, dar via blogul editurii Nemira pina pe 15 mai avem reducere 45% la orice titlul din colectia Babel. John Barth, Juan Carlos Onetti, John Banville sau Julian Barnes sunt doar cativa dintre scriitori ce se regasesc in colectia amintita.

babel

Si inca ceva. Cine va scrie in acesta perioada pe blogul lui (cu link la postul editurii Nemira) sau pe nemirabooks.ro va primi o carte cu reducere 100% (la alegere) din libraria online Nemira.

Iar cine are blog si organizeaza acolo un concurs pentru cititori pe teme de literatura contemporana (ce va trece prin minte!) are trei carti din partea editurii sa le ofere premiu pentru cititorii blogului lui. Cartile vor fi din colectia Babel. De expeditia cartilor la castigatori se va ocupa editura, trebuind transmise doar datele de contact.

***

Si in weekend, in Cotidianul, a aparut un scurt interviu cu Maurice Dantec autorul romanul Babylon Babies, tradus anul acesta la editura Polirom.   Si citez :

Dantec e încă nelămurit, după ce a văzut cât de slab a ieşit filmul, de ce i-a mai cumpărat Hollywoodul drepturile. Oricum nu seamănă cu nimic din carte…

coperta_wayfalua_mic

***

In pregatire la editura Bastion, conform site-ului Arsfan, volumul „Un om din Wayfalua si alte povestiri” de Costel Baboş. Si intre timp au revenit si link-urile. Insa a disparut posibilitatea de a comenta,  optiune destul de utila, cred eu. Si as mai completa ca si Adina a realizat o recenzie la Lucian Merisca, si al sau volum „Vincent & Karlenstein – Moarte buna copii!”.  Iar coperta alaturata mi se pare a fi una dintre cele mai reusite, din intreaga colectie de volume publicate pina acum.

Later update: si aici gasiti si o parte a volumului in varianta pdf, respectiv primele 4 povestiri :

  • Poveste neterminata cu o pisica moarta
  • Petru din sticla
  • Un om din Wayfalua
  • Dimineata unor roboti
Anunțuri