book-depository

Despre libraria britanica online Book depository am mai adus vorba si intr-un post trecut. Ei bine aflati ca nu s-a stat mult pe ginduri si lumea s-a apucat deja sa comande. Cu ocazia asta cineva s-a gindit si la mine si mi-a facut un „mic” cadou cu totul si cu totul special. Îi mai multumesc inca odata si pe aceasta cale.

Daaaaaaaa!!!Este chiar Ages of wonder, antologia editata de Julie E. Czerneda si Rob St. Martin in care este inclus si scriitorul nostru, Costi Gurgu cu povestirea „Angels and Moths”. Inca nu-mi vine sa cred ca o sa stea la loc de cinste in biblioteca mea. Si o tin in mina chiar inainte de lansarea oficiala. Trebuie sa fiu atent cum o manevrez sa nu cumva sa se „sparga”. In noaptea asta e petrecere in toata regula, ce mai!Yuhuuuu!

Nu m-am putut abtine sa nu zimbesc la „Despre scriitori” cand s-a adus vorba de testoasa lui, Cleo, ce nu a vrut sa-l insoteasca in calatoria spre Canada, avand rau de mare si de zbor si preferind sa nu paraseasca sub nicio forma plaiurile natale. 😀

ages-of-wonder-reloaded1

Din cate am socotit eu cei de la Bookdepository s-au miscat destul de repede, pachetelul ajungind in numai cateva zile in Romania, par avion. Cred ca mai mult a durat transportul ei pe teritoriul tarii noastre. Dar important este ca a ajuns cu bine. Multumiri lui Costi, pentru ca fara el nu aveam parte de antologie, si multumiri sponsorului „enigmă” :)!