Dragi tovarasi si pretini, de astazi si pina vineri, 30 Ianuarie, va puteti nominaliza favoritele (cartile, povestirile, copertile etc.). Listele scurte pentru vot vor fi postate sambata, 31 Ianuarie.

Asadar, poftiti si nominalizati: Click aici!   sau direct in pagina „Nominalizari 2008).

pre20081
Bai, aici chiar ai ce vota!

Pentru a usura votarea va oferim linkul direct catre povestirile romanesti din Nautilus, exponentul principal pe acest segment (de amintit ca cele marcate OLDIES nu sînt eligibile, întrucît au fost publicate şi anterior anului 2008), plus inca cateva de pe site-ul Sci-Fi Magazin.

In afara de povestirile traduse din antologiile aparute le puteti lua in considerare si pe cele din revista Sci-Fi Magazin, autorii si scrierile fiecaruia fiind listate aici .

Update 23-01: Merge bine. Mare buluceala mare la categoriile „Cel mai bun roman”, atat SF cat si Fantasy, la Antologii, la volum romanesc, si, surpriza, la reeditari! Miscare slabuta la povestiri, ambele subcategorii… dar mai avem timp sa ne revenim. Participarea la celelalte categorii e medie, sa spunem.

Update 26-01: Tin sa va spun ca lucrurile s-au indreptat la categoria povestiri (mai ales la cele romanesti unde a fost o adevarata explozie de propuneri)… 🙂