Recent de pe Scifi.com am putut afla ca renumitul serial „Battlestar Galactica” va fi completat cu o continuare ce va fi intitulata, Caprica.

Evenimentele for fi plasate cu 50 de ani inainte de cele din „Battlestar Galactica„, Caprica urmarind destinul a celor două familii rivale, Graystone si Adama, pe masura ce se dezvolta, cresc, concureaza si prospera in lumea electrizanta a celor 12 Colonii, o societate mult asemanatoare cu cea a noastra.

Avem parte si de imersiuni in tehnologia inteligentei artificiale si roboticii ce au condos intr-un final la obtinerea Cyclonilor, cele doua case concurand umar la umar intr-o serie ce va combina conspiratiile de la nivel corporaţional si, cum altfel, politica şi sexul.

Productia serie se preconizeaza ca va incepe in vara lui 2009 in Vancouver, Canada, urmand ca premiera sa aiba loc in 2010.

***

Dupa 39 de ani de la incheierea seriei originale Star Trek ( Septembrie 1969 ) cu William Shatner, ni se pregateste o noua continuare. Este vorba de cel de-al 11-lea film din univers dupa Star Trek: Nemesis in 2002.

Star Trek Zero este regizat de J.J. Abrams („Lost”, Mission: Impossible III) si scris de Alex Kurtzman si Roberto Orci (The Island, Mission: Impossible III, Transformers, si Transformers: Revenge of the Fallen) si se preconizeaza ca va iesi in cinematografe pe 8 MAI, vara viitoare..

Dintre actori : Simon Pegg ( unul dintre preferatii mei la momentul de fata) in rolul lui Scotty, Eric Bana, Winona Ryder, invitat special Leonard Nimoy ca batranul Spock.

***

Tot recent a fost lansat la apa si cel de-al doilea trailer al multasteptatului Watchmen. Watchmen este regizat de Zack Snyder (Dawn of the Dead si 300) si este scris de David Hayter (The Scorpion King, X-Men, X-Men 2) si Alex Tse. Filmul este o adaptare a vestitei benzi desenate creatia lui Alan Moore. Lansarea oficiala va fi pe 6 martie 2009.

***

The Spirit, ce urma sa fie lansat in Ianuarie 2009 a fost mutat de cei de la Lionsgate ceva mai recent pe 25 Decembrie de Craciun, fiind scris si regizat de legenda vie a benzilor desenate Frank Miller, ce a mai lucrat si la filmul Sin City produs dupa o o serie de benzi de ale sale.

De aceasta data filmul are la baza o banda desenata a lui Will Eisner, o alta legenda a comic-ului book-ului american, aparut prima oara ca serie la ziar in 1940, pentru ca recent sa aiba parte de o reeditare in haine noi. Dintre actori îi putem aminti pe Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Eva Mendes, etc. Dupa ce am vazut trailer-ul 3 recunosc ca m-am dezumflat putin, insa ramane de vazut daca filmul nu se va ridica la inaltimea asteptarilor.

Reclame