Stiu ca e deja veche stirea asta, dar pe aici cred ca s-au strecurat unele erori, asa incat ma vad nevoit sa fac unele precizari, precizari „precise” in masura in care memoria mea e inca functionala.

So, din cate imi aduc eu aminte, Costi a fost invitat de catre Julie Czerneda sa scrie o povestire pentru respectiva antologie, evident, fara sa existe garantii ca va trece de „barajul” cu celelalte povestiri ale scriitorilor debutanti. Adica nu a facut parte niciodata din „grămada de sute de texte nesolicitate care sînt trimise editorilor de aspiranţii la gloria literară transoceanică”. Textul chiar a fost SOLICITAT, dar fara garantia publicarii.

Acum mi-a ramas doar sa astept luna Martie, si cu putin noroc, voi participa la eventuala lansare din Toronto, unde voi obtine si un autograf personalizat :p . Sint convins ca, dupa ce antologia va fi „digerata” de catre diversi editori, Costi va fi abordat pentru noi texte. La mai multe!

PS. Daca titlul va nedumereste, puteti sa va lamuriti aici, iar dumele originale inca le puteti gasi aici, si asta dupa cateva luni de cand au fost semnalate.

Anunțuri