Bun…Si am ajuns la final de targ. M-am gindit sa fac o expunere sumara a persoanelor cu care am intrat in contact pe perioada de desfasurare a targului, cu unii schimband simple saluturi cu altii aprofundand mai mult situatia romaneasca, si nu numai, a sci-fi-ului, impresii despre carti aparute, redactare, coperte, etc…

Tin sa-i multumesc in mod special lui Horia Nicola Ursu de la Millennium Press pentru ocazia oferita si domnului Michael Haulica pentru asistenta si sprijinul acordat de-a lungul targului.

M-au impresionat si bucurat nespus intalnirile cu Voicunike si Bebe carora le cer scuze pentru neonorarea invitatiei si le multumesc pentru revistele donate dar si pentru ajutorul efectiv in procesul de vanzare. Sunt doi oameni fantastici si cu asta am spus tot.

Dintre bloggeri am avut placerea sa-i cunosc si sa stau la taclale, cat mi-a permis timpul, cu Jen, Darkwolf, Jeje, Begk, si nu a plecat nici unul dintre noi cu vreun ochi umflat dupa rendez-vous :D, Mdp, Alexei, Ionuca, plus alti cativa noncomentatori, doar cititori de blog, cititor sf ,evident, printre altele probabil.

Am mai schimbat vorbe sau doar i-am salutat respectuos pe : Florin Pitea, Bogdan Hrib, Marian Coman, Sebastian Corn, Liviu Radu doar vazut, Cornel Secu, Mugur Cornila motorasul de la Imaginastore, Bujolzii in echipa completa, da sunt 2 (sper ca nu era secret!), Roxana Brinceanu, aflat cam tarziu cine era, luat autograf de la Bogdan Suceava mai mult sub impulsul momentului :), Dan Dobos, Marian Truta, Lorena Lupu, Mirela Neculcea a mai prezentat citeva lansari… zarit si alte personaje mai mult sau mai putin din carton, upsy… si sa nu uit, am avut ocazia sa dau mina de 2 ori!! cu Mihai-Dan Pavelescu…si daca va spun ca m-am simtit coplesit, cred ca nu ar reda cu exactitate starea personala de spirit din momentele respective…am mai vazut-o pe Cristina Ghidoveanu, Ioan Hobana in ultima zi de targ, Dodo Nita,  plus multi multi alti care-mi scapa acum si le cer scuze….ordinea este pur aleatorie…plus conversat la telefon cu Ciprian Mitoceanu, uitasem de asta…

Regrete ar fi destule : prea putine cumparaturi, nu mi-a dat prin cap sa stabilesc un moment de intalnire cu baietii de la Nemira :P, plus inca doua, trei miscari ce le mai puteam face.

Maiine cel tarziu voi posta si cateva cuvinte despre „Mostenirea Heorot„, mi-am uitat o parte din notite la gazda:) si a trebuit sa refac o mare parte din traseu. In curand si surpriza mult promisa de la cele 1000 de comentarii. We`re back in business.

O saptamana placuta in continuare!

Anunțuri