Astazi am avut parte de o MARE surpriza. Adica, am ramas ca la circ, cu gura larg deschisa de uimire cand am primit avizul de expeditie de la domnu` postas. Editura Millennium Press prin reprezentantul ei direct Horia-Nicola Ursu a avut bunavointa de a-mi trimite pe neanuntate, prin posta, un pachet  plin de bunatati. Si, cum stim ca  unele din cartile editurii s-au vandut ca paiinea calda si e destul de greu sa trimiti la noi in tara, orice, fara a taxa, gestul e cu atat mai mult de apreciat. Va multumim, si speram ca recenziile noastre sa fie pe masura asteptarilor. Speram ca si autorii au vrut sa ne incante cu scrierile lor si nu vor pune la inima atunci cand vom semnala eventualele „scartaieli” din povestire sau de orice alta natura.

Aveti mai jos pozele cu  sus numitele carti, ce au stat „cumintele” in fata obiectivului, insotite de instrumentele de rigoare, numai bune pentru o degustare culinara de mare angajament :). Ohoho, e de treaba!

Vedere din fata

Vedere laterala

Titlurile primite sunt:

Nicola Griffith – Riul Linistit

Ben Bova – Powersat

Antologia :Transformarea lui Martin Lake si alte povestiri sub obladuirea lui Horia-Nicola Ursu

Atelier Kult : Povestiri fantastice

Radu Pavel Gheo – Despre science fiction

Cory Doctorow – Un miliard de sanse

Revista „carte” Fictiuni, numerele 4,6,7

Lucian dragos-Bogdan – Zeul Kvun

Bogdan Tudor Bucheru – Atingerea

Michael Haulica – Nu sunt Guru

MIchael Haulica – Asteptand-o pe Sara

Robert David – Turnurile gemene

Ordinea este pur intamplatoare. And remeber this was possible through the courtesy of Millennium Press and Horia-Nicola Ursu .